North Side Sports

OUr Services

Lessen

De groepslessen zijn onderverdeeld op niveau en leeftijd. Alle kinderen van 6 t/m 15 jaar zijn welkom bij onze jeugdlessen. Bij alle overige lessen is iedereen vanaf 16 jaar van harte welkom.

solal-ohayon-5QIPyaDT1V0-unsplash

Kickboksen

Kickboksen is op dit moment een van de bekendste vechtsporten. Kickboksen is een dynamische vechtsport waar stoot- en traptechnieken gecombineerd worden met elleboog, knie en clinch technieken. Daarnaast wordt er ook aandacht besteedt aan conditie, snelheid, kracht en evenwicht.
Er wordt over het algemeen geoefend in tweetallen waarbij de nadruk niet ligt op “het winnen” van elkaar maar op onderling respect, het samen leren en het elkaar helpen om beter worden.

meghan-holmes-buWcS7G1_28-unsplash

Cardio / Kracht training

Een groot verschil tussen cardio- en krachttraining is conditie. Het hart is een grote spier; als deze geprikkeld wordt, dan zal je conditie vergroot worden. Met cardio moet je hart extra hard werken om genoeg zuurstof door je lichaam te krijgen. Door deze prikkel zal je hart sterker worden en dus je conditie ook verbeteren. Met krachttraining krijgt je hart deze prikkel niet of nauwelijks, omdat de focus op de spieren ligt. Door krachttraining en cardiotraining te combineren train je dus zowel conditie als spieren.

anastase-maragos-ZUBNPRZsQvk-unsplash

Ladies Only

De naam van deze les zegt genoeg, Deze les wordt gegeven door een van onze vrouwelijke trainers en is alleen bedoeld voor dames.

phuket-g894c3c2e2_1280

Muay Thai

Muay Thai (Thaiboksen) kent zijn oorsprong in Krabi Krabong, een vechtstijl afkomstig uit Siam, het land dat we tegenwoordig kennen als Thailand. Deze gewapende vechtkunst gaat er vanuit dat wanneer een Krabi-vechter zijn wapens heeft verloren, hij altijd nog acht lichaamsdelen heeft, “the art of eight limbs“, die hij als (dodelijk) wapens kan inzetten tegen zijn belager. Die tak van de Krabi Krabong wordt Muay Boran genoemd. Hiervan is het huidige Muay Thai afgeleid, met de nadruk op ‘afgeleid’, want Muay Boran mag niet als wedstrijdvorm worden toegepast.

IMG_7963

Personal training

1-op-1 werken aan jouw persoonlijke doelen. Afvallen, herstellen van een blessure, werken aan de conditie, sterker en fit worden; wat je doel ook is, wij zijn er voor jou! Personal training; krachttraining, cardio, bokszak training, kickboksen en meer.

young-trainer-teaches-kids-boxing-sport-in-the-gym.jpg

Kinderfeestje

North Side Sports Gym verzorgt ook actieve kinderfeesten die toegankelijk zijn voor iedereen. Dus ook voor kids die niet aan sporten gewend zijn. Beweging en plezier staat namelijk voorop. Onder professionele begeleiding krijgt uw kindergroep maar liefst een uur lang kickbokstraining. En van een voormalig kampioen kunt u uiteraard verwachten dat uw kinderen een inspirerende, motiverende en leerzame kickboksles krijgen. Deze lessen zijn op maat gemaakt en aangepast aan de kinderen en hun affiniteit met de vechtsport.

Wilt u een verjaardagsfeest of een ander groepsfeest boeken bij North Side Sports Gym, neem dan contact op
Het wordt een feest om nooit meer te vergeten!